Hyr en frisörstol hos Beautech i Sundbyberg

En frisörplats ledigt till dig som vill vara med i ett större koncept och som förstår att om vi hjälper varandra så blir det både roligare och lättare att vara småföretagare. Vi är redan ett litet team med frisör, hudvård, laserterapeut, nagelteknologer samt fotvård och salongen är toppmodern i två plan. 
Vi växer varje dag och nu måste vi utöka med ytterligare en duktig frisör så har du utbildning och några års erfarenhet så erbjuder vi dig en trivsam arbetsplats med förmånlig hyra

Salong Beautech ligger på hörnet mellan Sundbybergs affärsgata Sturegatan och lilla Brunnsgatan med bra parkeringsmöjligheter. Det är 200 meter till centrum med tunnelbana, pendeltåg, bussar samt tvärbana. Sundbyberg är Sveriges snabbaste växande kommen och företag med många anställda flyttar till "Sumpan" vilket ger dig fantastiska möjligheter att utöka din kundkrets.
Beautech har en välkänd och inarbetad hemsida med online bokning, program för e-post utskick, godkänt kassasystem mm och vi arbetar aktivt med aktiviter, marknadsföring samt har ett närverk av samarbetspartners. 

Vill du bli en del av vårt team så hör av dig till Jeanette
Boka tid med oss per telefon 0735307474
Välkommen